toparticamping.tiszafured@gmail.com / +36 20 296 0956

GY.I.K.

Tiszafüreden nincs olyan kemping, aminek saját vízpartja lenne fürdési lehetőséggel. Ennek oka egy gát és a sok kikötő. Fürdeni csakis a Szabadvízi strandon lehet, ami tőlünk 3 percre van gyalog a gáton. 
Az éttermünknek van vízpartja, viszont onnan a tóba FÜRDENI bemenni nem lehet! Kérjük, hogy a suppal, csónakkal érkező vendégeink telefonon keressenek minket bővebb információért!

Kempingünkben csak készpénzzel és bankkártyával lehet fizetni. SZÉP kártyát nem tudunk elfogadni.

Területünkön 5 darab tűzrakóhely található. Tüzet rakni csak az erre kialakított helyen lehet a tűzrakási szabályok betartásával.

A nagykapu 20:00-kor zár. Utána autóval közlekedni csak különösen indokolt esetben lehetséges. Gyalogosan 0-24 lehet közlekedni a bejelentkezés után kapott kulccsal.

If you want to call us from a foreign phone number, try this format: +36202960956

Igen! Díj ellenében! A kempingben több áramvételi doboz van. Áramvételhez a vendégnek minden esetben rendelkeznie kell hosszabbítóval. Minél hosszabb, annál jobb!

Nem! A házirend értelmében 22:00-06:00 között csendes pihenő van, amit hangos zajjal, zenével, kiabálással TILOS megzavarni!

A fedett szálláshelyekre, mint a szobák vagy a mobilház, allergiai okokból nem! A nyitott szállásterületre sátrazáshoz, lakókocsizáshoz természetesen IGEN!