toparticamping.tiszafured@gmail.com / +36 20 296 0956

Vendégeink értékelései

Tevékenységek a közelben: Vízibicikli, kajak, kenu, motorcsónak, SUP, strand, evés, ivás, napozás, biciklizés minden mennyiségben

Biztonság: Tibi bácsi, a kemping mindenese folyamatos ellenőrzése alatt tartja a területet. Nem utolsó sorban, kedves és segítőkész.

Járhatóság: Minden a közelben. Lidl, Spar, éttermek, bicikli központ

Ételek és italok: Saját pizzéria található a kemping területén. Szuper volt minden fogás!

Szobák: 5/5Szolgáltatás: 5/5Hely: 5/5
– Davidovics Ágota

A legjobb elhelyezkedésű szállás Tiszafüreden, a part 1 perc, a Lidl, Spar, 5 perc, ahogy a kerékpárcentrum is gyalogjárásra található. A kemping szépen karban van tartva, a menedzser lányok is készségesek voltak.

– Pólya Beatrix

Nagyon jól éreztük magunkat a kempingben! A tisztaság megfelelő, a tulajdonos, a személyzet kedvesek, figyelmesek. Lakóautóval voltunk, biciklikkel és gyalog közlekedtünk. A kemping mellett közvetlenül van saját pizzázójuk, az 5350, ahol nagyon finom pizzákat készítenek. Közel van a strand és lehet kenut vagy egyéb vízijárműveket bérelni. 1 km-es körzetben minden megtalálható. Biztos visszatérünk!

– T.I. Enikő

Kétszer voltam itt nyáron, teljesen rendben volt. Mosolygós segítőkész személyzet, a strand pár percre; a zárt kapuk miatt pedig az értékek biztonságban. Ha az étkezőben lenne legalább egy mikró biztos újra őket választanám, de a szomszédos pizza 10/10.

– Oszlánczi Gábor

Kedves személyzet. Kb 50 méterre a tótol. Sok árnyékos hely a sátrazáshoz. A hozzájuk tartozó pizzériában perfect a kiszolgálás, a pizza és a környezet is. A vizes blokk tiszta és elegendő nem is kell ennél több. Ajánlom mindenkinek.

– Fehér Zsolt

Gyönyörű hely. Szállás, fogadtatás csillagos 5-ös. Köszönjük Tóparti Camping!

Szobák: Tiszta, rendezett, kényelmes.

Ételek és italok: A büfék kínálata bőséges és nagyon ízletesek az ételek.

Szobák: 5/5Szolgáltatás: 5/5Hely: 5/5
– Masszázs Ada

Vándor, ha megfáradtál, és az 5350-ben finomat ettél, akkor ebben a kempingben bátran megpihenhetsz.
Csak ajánlani tudom.

Szolgáltatás: 4/5Hely: 5/5
– Palotai Péter

Mi csak egy estére mentünk fesztiválozni de nagyon jól döntöttünk, hogy ezt a helyet választottuk szállásként. 😘A lány csapat! 😁

Szobák: 5/5Szolgáltatás: 5/5Hely: 5/5
– Sipos Andrea

Kellemes, árnyékos kemping, könnyen átjárható, minden elérhető távolságban van, a személyzet nagyon aranyos és segítőkész. Köszönünk mindent, jövőre is jövünk! 🙂

Szobák: 5/5Szolgáltatás: 5/5Hely: 5/5
– Batta Vivien

Szuper hely, kedves személyzet, jó árak, kajak kenu kölcsönzés a szomszédban. Jó az étterme a kempingnek is, szép helyen, kis stégeken lehet enni, kedvező áron.

Szobák: 5/5Szolgáltatás: 5/5Hely: 5/5

– Kovács Kornél