toparticamping.tiszafured@gmail.com / +36 20 296 0956

Vendégeink értékelései

Köszönjük, hogy itt lehettünk 🙂 Remek csapat, remek helyen.

Biztonság: Csak az tud este bejönni, aki igényel kiskapu kulcsot.

Figyelemre méltó részletek: Kedvesek, segítőkészek.
Évek óta visszajáró vendégek vagyunk 🙂
Szobák: 5/5 | Szolgáltatás: 5/5 | Hely: 5/5

A szálloda kiemelt jellemzői
Csendes, Gyerekbarát és Kiváló ár

– Kántor Viktória

A kemping egyszerű, minden díszlet nélkül. Van egy jól felszerelt játszótér nagy trambulinnal. A szaniterek tiszták. Szabadon választható ülőhely a réten árnyékolással vagy anélkül. Arra is van lehetőség, hogy reggel egy kávét vagy este pálinkát igyunk.
A kutyákat szívesen látjuk!
Ideális kiindulópont kerékpáros túrákhoz a természet közepén, egy nagyszerű tóval.
A helyjelző fantasztikus! A férjemmel élethosszig tartó táborozók vagyunk, és összesen 106 éves táborozási tapasztalatunk van. Ilyen barátságos, segítőkész és vicces pályavezetőt még nem tapasztaltunk! Kár, hogy csak egy éjszakát maradhattunk. Biztosan nagyon jól szórakoztunk volna együtt.

Tevékenységek a közelben: Kiváló kiindulópont kerékpáros túrákhoz.

Biztonság: A hely bekerített.
Szolgáltatás: 5/5 | Hely: 5/5

A szálloda kiemelt jellemzői
Csendes

– Iris J.

Milyen szuper barátságos fogadtatás volt Róbert & Lucia részéről! Mindig mosolyogva és tréfálva állnak melletted… Dexter kutyánkat is szívesen fogadták… Szép bár, tágas hely…

Erősen ajánlott!!

5/5

– Agnes Palmans

Szuper kedves kiszolgálás. A kemping a víz közelében található. Zavartalan hozzáférés az áramhoz és a WC-hez. Ajánlom.

Szobák: 5/5Szolgáltatás: 5/5Hely: 5/5

A szálloda kiemelt jellemzői Csendes

– Zofia Janyst

Aki igényes és szép campingre vágyik annak a legtökéletesebb hely lesz a part mellett, gyönyörű kilátásokkal. A fogadtatás baráti, mintha csak haza érnél, még első alkalommal is! Mi nagyon élveztük az itt létet, csak ajánlani tudjuk! 🙂

– niki9999

Tevékenységek a közelben: Vízibicikli, kajak, kenu, motorcsónak, SUP, strand, evés, ivás, napozás, biciklizés minden mennyiségben

Biztonság: Tibi bácsi, a kemping mindenese folyamatos ellenőrzése alatt tartja a területet. Nem utolsó sorban, kedves és segítőkész.

Járhatóság: Minden a közelben. Lidl, Spar, éttermek, bicikli központ

Ételek és italok: Saját pizzéria található a kemping területén. Szuper volt minden fogás!

Szobák: 5/5Szolgáltatás: 5/5Hely: 5/5
– Davidovics Ágota

A legjobb elhelyezkedésű szállás Tiszafüreden, a part 1 perc, a Lidl, Spar, 5 perc, ahogy a kerékpárcentrum is gyalogjárásra található. A kemping szépen karban van tartva, a menedzser lányok is készségesek voltak.

– Pólya Beatrix

Nagyon jól éreztük magunkat a kempingben! A tisztaság megfelelő, a tulajdonos, a személyzet kedvesek, figyelmesek. Lakóautóval voltunk, biciklikkel és gyalog közlekedtünk. A kemping mellett közvetlenül van saját pizzázójuk, az 5350, ahol nagyon finom pizzákat készítenek. Közel van a strand és lehet kenut vagy egyéb vízijárműveket bérelni. 1 km-es körzetben minden megtalálható. Biztos visszatérünk!

– T.I. Enikő

Kétszer voltam itt nyáron, teljesen rendben volt. Mosolygós segítőkész személyzet, a strand pár percre; a zárt kapuk miatt pedig az értékek biztonságban. Ha az étkezőben lenne legalább egy mikró biztos újra őket választanám, de a szomszédos pizza 10/10.

– Oszlánczi Gábor

Kedves személyzet. Kb 50 méterre a tótol. Sok árnyékos hely a sátrazáshoz. A hozzájuk tartozó pizzériában perfect a kiszolgálás, a pizza és a környezet is. A vizes blokk tiszta és elegendő nem is kell ennél több. Ajánlom mindenkinek.

– Fehér Zsolt